Akupunktur

aku_oreAkupunktur og laserbehandling er helt enestående behandlingsformer uden bivirkninger.

Et lille billedligt eksempel ud fra at der er 14 sammenhængende energibaner i kroppen. Forestil dig, at der er 14 floder med glade fisk svømmende i vandet. Der er også nogle lykkelige fugle der spiser en fisk i ny og næ, samt nogle velnærede træer langs floderne, hvor rødderne på træerne får masser af vand. Et træ bliver nu syg og vælter ned i vandet. Det vand der stemmer op på bredden og lugter ilde, er den samlede sum af en persons psykiske/fysiske lidelser. En Kineser tænker, at lugten jo bare er et symptom på, at noget andet er galt og giver hermed en behandling til træet så det bliver rask. Hermed er naturens cirkel sluttet igen og alle er glade. En vestlig læge ville tænke! Det var dog en fæl lugt, og så bruge lidt kemikalier til at fjerne lugten. Så bliver fiskene og fuglene syge, og mange andre træer falder måske ned i vandet. Men bare rolig så bruger vi bare nogle flere kemikalier! Hvad foretrækker du?

Irisanalyse bruges meget i Tyskland, og er desværre ret ukendt i Danmark. Det blev opdaget i Ungarn omkring år 1750 og bruges i mange lande verden over. Vi er i dag iblandt en af de største klinikker.

Vi har ca. 300.000 tråde der udspringer fra pupillen. Ved sygdom eller anden ubalance manifesterer der sig små vævsforandringer der viser hvor ubalancen er og ofte også sværhedsgraden af denne.
Ud fra informationerne laver vi en opsummering/evaluering med patienten omkring det videre forløb i behandlingen. Vi giver folk en god forklaring på hvordan vi præcist forventer forløbet vil gå, og hvad der er imponerede ved denne diagnostisering. Vigtigst er, at den ca. 5000 år gamle akupunktur helt er uden bivirkninger, og så kan det noget vores traditionelle system ikke kan – nemlig styrke : KREDSLØB-BLODCIRKULATION-ORGANER-SLIMHINDER-IMMUNSYSTEM-KIRTLER-
HORMONFUNKTIONER

 

– en effektiv teknik
Formålet med akupunktur er at stimulere kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv – eller
i det mindste komme til at fungere bedre.
Når kroppen er ude af balance kan det skyldes både interne og eksterne faktorer. Interne faktorer kan være mentale tilstande eller genetiske forhold – eksterne faktorer kan være mekanisk, fysisk, kemisk eller biologisk påvirkning.
Akupunktur udmærker sig ved, at patienterne ofte slipper helt af med deres sygdom – modsat den traditionelle vestlige behandling med medicin, der kun dæmper symptomerne og i mange tilfælde giver ubehagelige bivirkninger.

– fra det gamle Kina
Akupunktur tilhører den traditionelle kinesiske lægekunst.
For mere end 5000 år siden fandt kineserne ud af, at en vissen arm livede op, når man trykkede med en sten eller bensplint et bestemt sted på underbenet.
Efterhånden opdagede kineserne 365 overordnede akupunkturpunkter – og flere hundrede underpunkter – og forfinede teknikken til en utrolig effektiv behandlingsform, som stadig er i konstant udvikling.

Andre alternative teknikker
Den traditionelle kinesiske akupunktur er den grundlæggende behandling hos
Akupunkturklinikken Poul Bech. Klinikkens specialister behersker desuden en række andre teknikker i arbejdet med at skabe balance i krop og sjæl.
Irisanalysen er et grundlæggende værktøj, når der skal stilles en diagnose hos Akupunkturklinikken Poul Bech.

Teknikken stammer fra oldtidens grækere og bygger på det forhold, at kroppens organer afspejler sig i et veldefineret område af iris. Øjet fungerer med andre ord som et detaljeret spejl af kroppens sundhedstilstand.
Auriculo terapi (Øreakupunktur) er udviklet af franskmanden Paul Nogier, og er et effektivt supplement til den klassiske kinesiske akupunktur.

Ernæring er en vigtig brik i kroppens selvhelbredelse, og derfor er kostvejledning en naturlig del
af behandlingen. I nogle tilfælde anbefaler vi også kinesisk urtemedicin.

 

Eciwo-akupunktur
ECIWO-akupunktur er verdens hurtigst voksende form for akupunktur – og med god grund.

Vi har selv med begejstring set de revolutionerende resultater, denne nye form for akupunktur har på vore patienter.

Metoden er klinisk afprøvet med forbløffende stor succes, og overgår på mange måder de resultater, vi ellers er vant til at se fra den over 5000 år gamle traditionelle kinesiske akupunktur.”

“ECIWO-metoden går i al sin enkelhed ud på at benytte akupunkturpunkter i en håndrodsknogle til både diagnosticering og efterfølgende behandling. Metoden blev opdaget i 1973 af professor Yingqing Zhang fra Shandong Universitetet i Kina. Siden da har metoden bredt sig til mange lande og været afprøvet – med forbløffende gode resultater på en lang række sygdomme. 5 forskellige grupper af holografiske akupunkturpunkter i håndrodsknoglen korsponderer med kroppens forskellige dele fra fødder til hoved.”