FAQ

Den første konsultation hos en akupunktør er for mange patienter forbundet med en række spørgsmål. Det er ofte de samme tanker, der melder sig hos nye patienter – derfor har vi samlet de mest almindelige spørgsmål og vores svar på denne side til almindelig orientering.

 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?
Det er et meget individuelt spørgsmål. Nogle gange er det nok med en til to behandlinger – andre gange opnås den ønskede effekt først efter flere behandlinger – vores erfaring 6-12 gange.
Vi foretager normalt en ny irisanalyse efter ca. seks behandlinger for at vurdere udviklingen og planlægge det videre forløb.

 

Hvor lang tid tager første behandling?
Du skal afsætte en god time til dit første besøg – der kan forekomme lidt ventetid.

 

Skal jeg selv have lagen med?
Nej, vi sørger for et rent lagen og en hovedserviet i hver kabine. Akupunktur foregår i øvrigt med engangsnåle, og klinikken gøres grundigt ren hver dag.

 

Hvor behandles der?
80 procent af al akupunktur foregår på knæene og nedefter – og på albuerne og udefter. Samt i ørerne.

 

Gør det ondt?
Nej, det gør ikke ondt. Under behandlingen ligger du stille og roligt på en briks og hører afslappende musik.

 

Hvordan behandles børn?
Børn under 12 år behandles normalt med laser på akupunktur-punkterne. Denne behandlingsform er stort set lige så effektiv som behandling med akupunktur.

 

Hvorfor er de fleste patienter kvinder?
Akupunktur bliver ofte taget op som emne i dameblade og er et naturligt samtaleemne blandt kvinder. Mænd taler generelt ikke så meget om alternative behandlingsformer.

 

AkuPB_logo180