Sandheden Om Sundheden

Trimning
Trimning af den mentale tilstand og indstilling er en meget vigtig faktor for helbredet samt omgivelsernes syn på en. Et tænkt eksempel med en mor, far samt to store teenagerbørn:  Mor er den første der står op om morgenen for og være lidt på forkant med den daglige husholdning, og desuden skal hun lave mad til de to store børn. Efter, som sædvanligt at have kaldt på dem tre gange, står de modstræbende op, spiser morgenmad, slæber sig i skole og syntes at det hele er rigtig uretfærdigt.
Efter at far som sædvanligt lige skal ligge 10 min. mere og hermed kommer for sent op, bruger han et min. på toilettet, drikker kaffe, sluger franskbrødet med ost stående. Springer ud i bilen, for at kører med slalomkørsel hurtigt på arbejde. Herefter, at syntes alle kører for langsomt og åndsvagt. Mor cykler på arbejde og får hermed dagens eneste frirum og frisk luft, men nyder det.

Mor er den første der har fri, og må hastigt handle ind, hjem og lave mad samt få klaret den sidste del af husholdningen. Børnene kommer først hjem fra skole, fritidsaktiviteter og arbejde, og skal i bad før I spiser. Her bruger mor 5 min. på opsamling af beskidt tøj. Så kommer far hjem og brokker sig over de åndssvage trafikanter samt hans “hjernedøde” chef. Børnene går på deres værelser for og lave lektier (ser tv og hører musik samtidig)  syntes at opgaverne er uretfærdig svære, lægger sig herefter til og sove for og vågne op til en ny uretfærdig dag.
Så går far i seng med en forventning om, at hans kone kommer veloplagt og tilkendegiver hvor synd det for ham, at han har det så hårdt på jobbet mens hun aer ham på panden.

En fælles trimning af den mentale tilstand kunne være som følger: Alle står op på samme tidspunkt og hjælpes ad i en god positiv tone. Forældrene motiverer børnene til og opfatte skolen som et meget vigtig springbræt til at få en økonomisk og meningsfyldt fremtid. De spiser morgenmad sammen, hvor de griner og hygger sig uden negative vibrationer. Alle kommer stille og roligt på arbejde og i skole.
Samme procedure når alle er hjemme, hjælp hinanden, fortæl hver især primært om de positive ting man har oplevet.

Et godt familieliv er synonym med positive tanker og handlinger. Husk man får, hvad man giver. Dette gælder jo ikke kun en enkelt familie, det gælder overalt i samfundet. Er der små problemer på vej tal om det og find en hel eller delvis løsning.

Forstil dig, at du ligger afklædt med armene ud til siden på en flod og flyder med strømmen. Du nyder godt af solens livsgivende energilys der giver energi til det fysiske og mentale plan.
Du kan godt kæmpe imod strømmen og opbruge al din energi, hvilket er nytteløst da du havner samme sted igen.
Du kan også forcere strømmen og igen opbruge al din energi, men floden løber ikke hurtigere af den grund. Konklusion: Lev i nuet, vær tålmodig og taknemlig over hvad du har. Nogen har mere, nogen har mindre. Sæt stor pris på det du har.

Positive og negative tanker / Ude- og indefra kommende påvirkninger
Psykologiske faktorer generelt er et utømmeligt stort område men her nogle eksempler. Al statestik viser at positive mennesker er meget mindre syge end negative mennesker. Mange udefra- og indefrakommende påvirkninger spiller en rolle for vores helbred. Uden egoistisk islæt er det vigtigt at tro på sig selv, have selvtilliden i orden, og have en struktureret hverdag med et godt overblik. Som udgangspunkt skal man glemme de ting man ikke kan gøre noget ved, og gøre noget ved de ting man skal gøre noget ved. Til sidst vær tilfreds og taknemlig for det du har, og sæt pris på dit liv.

De gode ting i livet skal vi nyde og de “dårlige” ting skal vi lære af! Så i princippet skal vi være dobbelt så glade når noget gør ondt, for nu får vi lov til og lære noget

Glæden ved og give
Hvis du har et stykke brød, har du nok til at du kan dele det med en anden. Har man et træ fyldt med modne frugter skal man billedligt set “give slip” på frugterne. Det vil skabe stor glæde og mætte mange sultne mennesker. Hvis et træ holder igen på sin frugt vil frugterne gå i forrådnelse, og træet gå til grunde.
Konklusion: En person der holder igen på store materielle værdier. Hvad er disse værdier værd, hvis personen bliver alvorlig syg, og ikke får hjælp?

Hvorfor frygte det værste når man kan håbe det bedste

Jeg havde på et tidspunkt en ældre kvindelig patient, der havde været igennem en del undersøgelser på hospitalet. Hun kommer forinden mødet hos mig til samtale på lægens kontor. Lægen kunne fortælle den chokerede kvinde, at de havde fundet cancer flere steder i kroppen. Placeringen taget i betragtning skulle hun ikke regne med, at leve ret meget mere end et halvt år.
Via noget af deres familie får hun efterfølgende en konsultation hos mig. Psykologisk set har lægen frataget hende ethvert håb, og efter en kort samtale med hende måtte hun erkende over for mig, at hun sammen med hendes mand var i gang med at planlægge sin egen begravelse.
98 % af hendes tanker var negative. Efter og have talt med hende i en time erindrede jeg hende om, at lægen kun er læge og ikke “vor herre”, samt kaste fokus på følgende  positive tanker:
Hun har haft et helt fantastisk liv og økonomisk har hun aldrig lidt nogen nød. Hun har tre voksne piger og fem børnebørn. Generelt en stor dejlig familie og en god omgangskreds.
Som sagt efter en times mental om programmering, hvor jeg fik hende til og tænke 98 % positive ting og hermed kun 2 % på negative ting, samt ca. 15 akupunktur behandlinger. Tog det stort set alle bivirkninger ved kemoterapien til lægernes meget store forundring (hun mistede næsten ikke håret ).

Det er nu lidt over to år siden, og hun er nu erklæret rask og lever i bedste velgående. Jeg har i en direkte linje ikke gjort hende rask, men primært givet hende en tro på at overleve igen.

Facts fra hjemmet
•  Det tøj du går i kan indeholde op til 90% kemikalier!
•  I tandpasta er der natriumfluor, hvilket er så giftig, at det kan i værste fald slå en barn ihjel ved    uforvaret at sluge indholdet i en tube.
•  Det meste af vores indbo er fyldt med kemikalier.
•  At drikke renset vand fra vandhanen renser også vores blod, hvilket kan give grundlag
for sygdom.
•  Hvis man pakker mad til køer ind i film i 12 timer før de spiser, får de svært ved og blive gravide,    og får stort set kun deforme kalve.
•  Sølvplumper i tænderne kan give alvorlige nerveskader.
•  Aspartam er det giftigste stof der nogensinde er opfundet af noget af det vi drikker og spiser.
•  Moderat sol giver ikke hudcancer, men det er ofte solcremens skyld.
•  Mikrobølger ødelægger maden totalt og er stor eksponent for alvorlige lidelser.
•  Lidt plantemargarine daglig giver 67% større risiko for hjerteproblemer.
•  Ca. 55 % af befolkningen kan ikke tåle hvede og majs.
•  75% af alle smitsomme sygdomme på kloden kommer fra produktion og indtagelse af kød.
•  Teflon afskalningen er meget kræftfremkaldende, samt mange mange andre ting!

Dalai Lama:
Ægte kærlighed mellem to mennesker er når kærligheden overstiger behovet!

Tankens kraft / meditation
Alle burde meditere flere gange om ugen. Meditation er ren “balsam” for sjæl, sind og krop. Alt for mange mennesker kører med 140 km/t gennem livet (brænder deres lys i begge ender), eller bliver arbejdsløse, og er så ved og kede sig til “døde”.

Forstil dig, at du svømmer på flod uden tøj på en varm sommerdag. Her har du flere forskellige muligheder. Du kan svømme mod strømmen og bruge al din energi på kort tid, og så hurtigt efter havne samme sted igen. Det kan ikke betale sig. Du kan være utålmodig og svømme med strømmen, men floden løber jo ikke hurtigere af den grund.

Lev i nuet. Nyd dit liv og vær tålmodig.

Sidste eksempel: Du går ud af livets landevej, og pludseligt ser du ti problemer på vej hen mod dig. Du kan vælge at springe ned i grøften og lade dem passere. Det er ikke så smart for så kommer problemerne blot ukontrolleret bagfra. Du kan gå problemerne i møde med oprejst pande, et lyst og kærligt sind, selvsikkerhed samt et smil på læben.
Før de når dig har de ni af dem opløst sig selv, så nu er der kun et problem tilbage, som du løser og fortsætter ud af livets “nu” ukomplicerede landevej.

Meditation sætter hjernen i en behagelig tomgang. Sæt lidt stille musik på, læg dig på et uforstyrret sted i 30-60 min. Visualiser “dit edens have” et sted du har lyst til og være. Forstil dig at du går ud af kroppen og har mest mulig bevidsthed om der hvor du nu er, samt mærk de gode vibrationer. Til slut går du ind i din krop igen og kan nu rejse dig.
Du vil nu føle dig frisk på en ny og glad måde.

Vi forhandler følgende produkter der kan gøre din hverdag sundere – tryk her

Se også vores spændende links – tryk her

AkuPB_logo180